T-Skjorter

Med Logo
You are here:

T-skjorter med logo er det klassiske reklameproduktet når vi snakker om klær. De fleste mennesker har nok en eller to T-skjorter i skapet med et firmanavn eller en logo på. Hvis man ønsker å få frem et budskap til mange er å trykke det på en T-skjorte med logo som man deler ut til mange, en god idé. Det er en kostnadseffektiv måte å få ut firma, budskap, slogan til mange mennesker på kort tid, for eksempel ved idrettsarrangementer eller messer.

Synlig Produkt

Det er et godt synlig produkt med gode muligheter til plassering av firmanavn, slogan eller logo. T-skjorter med logo er et profilprodukt som blir brukt i det uendelige; om sommeren er den selvfølge varme dager, og om vinteren ser vi den på tredemøllene, zumbapassen eller yogatimen.

Med deres trykk på blir dere synlige i sammenhenger som assosieres med glede, fysisk aktivitet og energi.

Det er mange gode muligheter for plassering av logo på en T-skjorte, ut fra hvordan dere ønsker å få logoen synlig. Hvis logoen er detaljert og må fremstå med alle detaljer kan det være lurt å gjøre logoen stor enten foran eller bak på T-skjorten. Har firmaet et slogan gir det meget god synlighet å trykke den på T-skjorten, gjerne sammen med logo. Også her vil for-eller baksiden være det beste stedet.

For mindre logoer kan det være passe synlig å sette den på ermene.

Kvalitet, modell og materialer kan varieres stort, og nå om dagen finnes det T-skjorter for trykk både i damemodeller, herremodeller og barnemodeller. Materialene spenner fra rustikk bomull til sportsmaterialer.