Firmagaver

Med Trykk
You are here:

Firmagaver er en viktig del av en bedrifts profilering. I dag finnes alle opptenkelige produkter på markedet å få med sin logo på for å gi bort – alt fra de mer tradisjonelle klesplaggene og pennene til kjøkkenutstyr og avanserte sportsklær.

Firmagaver

Alle kunder er unike, og for å treffe riktig bør et firma legge litt tid på å tenke over hva som passer den spesifikke kunden de ønsker å nå akkurat denne gang. Hvordan ser kundenes profil ut – er de miljøbevisste, finnes de kun i en spesifikk region, hva er virksomhetsområdet deres? Ut fra den informasjonen velges type firmagave, og sjansen å treffe riktig med den øker.

Noen firmagaver er mer populære enn andre; for de store arrangementene hvor det er mye folk som skal eksponeres en kort tid, for eksempel sportsevent, konserter på byen o.l., er det ofte passe å ha en liten gave som går raskt å dele ut, tar liten plass og kan distribueres i store kvantiteter. Flaskeåpnere, penn, godterier og svettebånd kan da være gode firmagaver.

Hvis målgruppen er de ansatte eller kunder som man ønsker å vise at man setter pris på, kan en firmagave som koster litt være å foretrekke. Håndklær er en firmagave som er av høy kvalitet og blir brukt og dermed synlig mange ganger, gensere, t-skjorter og hoodies er andre firmagaver som blir brukt om og om igjen og gir god eksponering av firmanavn og logo.

For den som ønsker å tenke mer miljøbevisst kan termoskopper være en bra firmagave; den brukes mange ganger og bidrar til å redusere bruken av engangsartikler.